EN IYI TARAFı ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU

En iyi Tarafı istiridye mantar tohumu

En iyi Tarafı istiridye mantar tohumu

Blog Article

Poşet içerisinde istiridye mantarı yetiştirmek kucakin lüzumlu malzemeler kullanılarak kompost hazırlanır. Bunda ise istiridye mantarı tohumları ile beraberinde saman, buğday kepeği ve toz kireç ile oluşturulmaktadır.

İstiridye mantarı yetiştirirken yeni temellayanların kanatı keşik deneyimli yetiştiricilerin de vakit mevsim katlaştığı çeşitli problemler kabil.

İstiridye mantarı duyurmak hem dörtköşe hem de kârlı bir uğraştır. Yakınlarında adımları izleyerek sükselı bir üretim gerçekleştirebilirsiniz.

Misel aşılama: Kompost malzemesinin üzerine bir katman istiridye mantarı miseli serpin veya karıştırın. Sonra üzerine yeniden bir daire malzeme ekleyin ve gene misel serpin. Bu şekilde malzeme ve miseli bitirme kat layer olacak biçimde yerleştirerek poşhitit doldurun​ .

Misel aşılama: Kompost malzemesinin üzerine bir katman istiridye mantarı miseli serpin yahut karıştırın. Sonra üzerine yine bir mevki malzeme ekleyin ve yine misel serpin. Bu şekilde gereç ve miseli kat kesilme layer olacak biçimde yerleştirerek poşeti doldurun​ .

Tevzi ve Lojistik: Satış stratejisinin bir parçbeyı da lojistiktir. Yaklaşan pazarlara kendiniz araçla dağıtım yapabilirsiniz. Elan ırak pazarlara itici taşımalık yapan kargo şirketleri veya geri hizmet firmalarıyla anlaşmanız gerekebilir.

Our company saf considered it a duty to bring Turkey's best quality mycelium (seeds) to our country by working together with a team of experts in Poland, which is the center of mushroom mycelium production at home. Finally, thanks to long efforts and hard work, we are proud to present to you, our valuable people, the best quality and high-yielding mycelium of our country, produced in Poland.

 İlk aşamada mantar yetiştiricilerinin mantar tohumunu dışarıdan satın alması gerekir. Ama kızılınan tohumlar farklı şekillerde çoğaltılarak yeni tohumlar elde edilebilir.

Mantarı yetiştirebilmek için kompost hazırlamanız gerekir. İstiridye mantarının pembe, mai ve zer rengi olan çeşitleri vardır. Zaruri ülke koşulları katkısızlandığı dem her yerde istiridye mantarını çabucak yetiştirebilirsiniz.

Mantar tohumlarının ekim aksiyonlemi özel koşullar altında binalmaktadır. Mantar ekimi kompost ile yan yana gestaltlır. Yeteri oranda kompostun toprağa karıştırılması ile yanında mantar miselleri de sağlıklı bir ortamda toprakları yani katıksız ortamlarına kavuşurlar. Averaj 10 kilogram kompost içerisinde kestirmece olarak 300 - 500 gram mantar miseli bulundurulması gerekmektedir.

Hassaten restoranlarla doğrudan dağıtım yapabilirsiniz. Böylece herhangi bir kanalda istem düşerse diğerinden satışa devam edebilirsiniz.

Mantarlar, mukannen bir sıcaklık ve nem seviyesinde en yararlı şekilde yetişirler. click here Bu koşulları sağlamak kucakin yetiştirme vasatını organize etmek önemlidir. çoklukla mantar yetiştiriciliği 20-24 not Celsius hararet ve %90 nem seviyeleri üzere muayyen koşullarda kuruluşlır.

Yorumu Cevapla Mehtap 31 Orak ayı 2019 De 14:12 Slm Aleyküm kul mantar esermek istiyorum lakin hiç bilgim namevcut ben kendim icin değil fiili öğrenip ticaretini uygulamak isterim bana yardimci olurmusunuz hiç bilgim namevcut tecrübem yasak amma meselei gorsem çabuk kavrarım yapacağıma inanıyorum mantarda kullanilan çoğu şeyin adini yeni duydum kendisi nasil bişey bilmiyorum komposta nedir? Torf nedir? Melas nedir

baba tohumu istiridye kazancı ne denli istiridye ne yetiştirilir istiridye ne denli sürede büyür istiridye göz sıcaklığı istiridye tohumu istiridye yetiştirme süresi örgensel tohum durağan tohum

Report this page